Αλλαγή στα Ελληνικά
Path: First Page »

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Εξόρμηση αγάπης στο Κεντρικό Κατάστημα Χαλκίδας

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που προκάλεσε η κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη αγάπης στο Κεντρικό Κατάστημα Χαλκίδας στις 4-1-2019
Οι πενήντα επισκέπτες της Διακονίας και οι αδελφοί μας κρατούμενοι συγκεντρωθήκαμε στην κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα όπου και πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση, που περιλάμβανε δέηση «υπέρ των εν φυλακαίς όντων αδελφών ημών», επίκαιρα χριστιανικά τραγούδια με τη συμμετοχή μουσικών οργάνων και την ομιλία του π. Γερβασίου.
 Ο ακάματος Γέροντας μίλησε από το αμαξίδιο με το οποίο μετακινείται και κατασυγκίνησε τους κρατουμένους,  καθώς ανέπτυξε παραστατικά την αγάπη του Χριστού.
Στο τέλος της εκδήλωσης διανεμήθηκαν σε όλους τους κρατουμένους της φυλακής δέματα που οι συνεργάτες της Διακονίας ετοιμάσαμε με τις εισφορές όλων των αδελφών , οι οποίοι έσπευσαν να στείλουν τον οβολό της αγάπης τους στο ταμείο της Διακονίας. 
Ευχαριστούμε όλους τους συνδρομητές.
Οι κρατούμενοι πρόσφεραν στον πατέρα Γερβάσιο δώρα-χειροποίητα έργα τους. 

 

Ήταν μία ημέρα αγάπης στον αδελφό μας κρατούμενο.
4-1-2019

 

Get Adobe Flash player

 

παρακολουθήστε μέσα από τις φωτογραφίες την εξόρμηση αγάπης που πραγματοποίησε η Διακονία μας στις 27/12/2012 στις φυλακές της Κομοτηνής με την συμμετοχή 195 επισκετών-συνεργατών μεταφέροντας την χαρά των Χριστουγέννων και δώρα στο κάθε κρατούμενο

Get Adobe Flash player

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ
ΣΤΗ ΜΥΡΟΒΟΛΟ ΧΙΟ
(17-20 Ἀπριλίου 2012)

Στο Σωφρονιστικό ίδρυμα Γκέρλας,στη Ρουμανία.

Παρακαλούμε πατήστε το σύνδεσμο

/files4users/files/Rep2.pdf

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΩΝ

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΩΝ

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΡΥΝΘΑΣ

Get Adobe Flash player

Search