Change to English

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Εξόρμηση αγάπης στο Κεντρικό Κατάστημα Χαλκίδας

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που προκάλεσε η κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη αγάπης στο Κεντρικό Κατάστημα Χαλκίδας στις 4-1-2019
Οι πενήντα επισκέπτες της Διακονίας και οι αδελφοί μας κρατούμενοι συγκεντρωθήκαμε στην κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα όπου και πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση, που περιλάμβανε δέηση «υπέρ των εν φυλακαίς όντων αδελφών ημών», επίκαιρα χριστιανικά τραγούδια με τη συμμετοχή μουσικών οργάνων και την ομιλία του π. Γερβασίου.
 Ο ακάματος Γέροντας μίλησε από το αμαξίδιο με το οποίο μετακινείται και κατασυγκίνησε τους κρατουμένους,  καθώς ανέπτυξε παραστατικά την αγάπη του Χριστού.
Στο τέλος της εκδήλωσης διανεμήθηκαν σε όλους τους κρατουμένους της φυλακής δέματα που οι συνεργάτες της Διακονίας ετοιμάσαμε με τις εισφορές όλων των αδελφών , οι οποίοι έσπευσαν να στείλουν τον οβολό της αγάπης τους στο ταμείο της Διακονίας. 
Ευχαριστούμε όλους τους συνδρομητές.
Οι κρατούμενοι πρόσφεραν στον πατέρα Γερβάσιο δώρα-χειροποίητα έργα τους. 

 

Ήταν μία ημέρα αγάπης στον αδελφό μας κρατούμενο.
4-1-2019

 

Get Adobe Flash player

 

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

(29 Δεκεμβρίου 2014)

Στις 29 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, η ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ «Ο Άγιος Ληστής του Γολγοθά» μαζί με συνεργάτες και συνδρομητές της επισκέφθηκε το Κατάστημα Κράτησης Φελλίου Γρεβενών, σαν μια εκδήλωση χριστιανικής αγάπης προς τους εκατοντάδες κρατουμένους της μεγάλης αυτής Φυλακής στη Δυτ. Μακεδονία.

Μετά το πνευματικό μέρος του προγράμματος και ενώ η Χορωδία μας έψαλλε χριστουγεννιάτικους ύμνους και Κάλαντα, ο κάθε κρατούμενος  παρέλαβε ένα δέμα με διάφορα είδη πρώτης ανάγκης για την καθημερινή του ζωή.Την όλη εκδήλωσή μας ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ  οποίοςαπηύθυνε πατρικά λόγια στους κρατουμένους..........

 

 

Κοντά στους κρατουμένους των Φυλακών του Ναυπλίου και της Τιρυνθας

Get Adobe Flash player

 

παρακολουθήστε εδώ την συνέντευξη έξω από το χώρο της φυλακής

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9zOWzSA8sS8

Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Γράφτηκε από τον/την Ευάγγελο Μπουγιώτη - 12.48

Κοντά στους κρατουμένους των Φυλακών του Ναυπλίου και της Τίρυνθας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχιμ. Γερβάσιος Ραπτόπουλος,

επιστροφή

ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Στιγμιότυπα απο την εξόρμησή μας στις φυλακές των Τρικάλων την τρίτη ημέρα των Χριστουγέννων 2013

Get Adobe Flash player

παρακολουθήστε μέσα από τις φωτογραφίες την εξόρμηση αγάπης που πραγματοποίησε η Διακονία μας στις 27/12/2012 στις φυλακές της Κομοτηνής με την συμμετοχή 195 επισκετών-συνεργατών μεταφέροντας την χαρά των Χριστουγέννων και δώρα στο κάθε κρατούμενο

Get Adobe Flash player

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

(Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012)

Άλλοι κάνουν Χριστούγεννα σε διάφορες χώρες του κόσμου. Άλλοι στα πιο ονομαστά εξωτικά νησιά της γης. Εμείς; Εμείς στους προσφιλείς μας χώρους των Φυλακών είτε στην πατρίδα μας είτε σε άλλες χώρες.

Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής. Εκεί στη Θράκη μας. Εκεί εμείς θα τραγουδήσουμε τα δικά μας «τραγούδια». Θα ψάλλουμε με τους κρατουμένους χριστουγεννιάτικους εκκλησιαστικούς ύμνους με τη σκέψη μας και την καρδιά μας στον γεννηθέντα Σωτήρα του κόσμου και δικό μας Σωτήρα Χριστό.

Εκεί θα μιλήσουμε για την αγάπη του Χριστού σε όλους, θα ανταλλάξουμε ευχές και δώρα που θα θεραπεύσουν καθημερινές βασικές ανάγκες των «ελαχίστων αδελφών» του Χριστού και θα βρεθούμε για λίγη ώρα μαζί τους.

Αναχώρηση:7π.μ. Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου, από τον ανδριάντα τουΕλ. Βενιζέλου στην Εγνατία, Πλ. Αριστοτέλους. Επιστροφή αυθημερόν. Όσοι δεν μπορέσουν να συμπορευθούν μαζί μας στον φυλακισμένο Χριστό «εν ετέρᾳμορφή» (Μάρκ. 16, 12) στην Κομοτηνή, μπορούν να προσφέρουν 50,00€ για το δέμα της αγάπης που θα ετοιμάσουμε για τον κάθε κρατούμενο χωριστά.

Δηλώσεις συμμετοχής:Τηλ. 23920 22252, 7-9 μ.μ. 

Χριστούγεννα στις Φυλακές της Κομοτηνής.

Εκεί σας περιμένουμε όλους.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ
ΣΤΗ ΜΥΡΟΒΟΛΟ ΧΙΟ
(17-20 Ἀπριλίου 2012)

Γενικό Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας

Η εξόρμηση αγάπης στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας

Στο Σωφρονιστικό ίδρυμα Γκέρλας,στη Ρουμανία.

Παρακαλούμε πατήστε το σύνδεσμο

/files4users/files/Rep2.pdf

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΩΝ

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΩΝ

Αναζήτηση